KENNIS EN ERVARING

ACCOUNTANTSVERKLARING ORGANISATIE BEWINDVOERDERS

2control accountants en adviseurs heeft zich toegespitst op het verzorgen van het accountantsonderzoek ten behoeve van de accountantsverklaring organisatie bewindvoerders. Wij kunnen u tevens aangeven welke verbeterpunten er nog binnen de organisatie bestaan.

ACCOUNTANTSVERKLARING ORGANISATIE BEWINDVOERDERS.

Wanneer u met uw bewindvoering wilt voldoen aan de eisen die de rechtbank stelt, dient u jaarlijks een accountantsonderzoek te laten uitvoeren naar de interne organisatie. 2control accountants en adviseurs verzorgt voor een groot aantal bewindvoerderskantoren deze accountantsverklaring.

EFFICIËNTE AANPAK

Vanwege het feit dat wij voor een groot aantal bewindvoerders de accountantsverklaring organisatie bewindvoerders verzorgen kunnen wij dit voor u op een efficiënte manier verzorgen. Als onderdeel van de dienstverlening wordt altijd een bezoek afgelegd aan uw locatie.

INFORMATIE SESSIES INTERNE ORGANISATIE

Ons kantoor verzorgt regelmatig informatiesessies met betrekking tot de interne organisatie. Tijdens deze sessies geven wij u nuttige tips en praktijkvoorbeelden over hoe u het beste uw interne organisatie kunt inrichten om aan de gelden de eisen te voldoen.
Onze adviseurs onderhouden regelmatig contact met de NBPB en zijn dus continu op de hoogte van de actuele ontwikkelingen.

MEER WETEN OF EEN VOLGENDE INFORMATIESESSIE BEZOEKEN?

Meer informatie over de mogelijkheden van 2control Accountants en Adviseurs voor uw bewindvoerderskantoor?
Neem nu contact op met Henk Hutten

Telefoonnummer: 0593-371030
E-mail: hhutten@2controlaccountants.nl

Henk Hutten

Accountant & Adviseur


hhutten@2controlaccountants.nl

T: 0593-37 10 30