KENNIS EN ERVARING

BELASTINGADVIES

Met het belastingadvies van 2control Accountants en Adviseurs betaalt u nooit te veel belasting. We werken hierin nauw samen met belastingadviseurs en juristen. Zo bent u verzekerd van een voor u optimale fiscale positie.

INKOMSTENBELASTING

Of u nu particulier uw aangifte inkomstenbelasting wilt laten verzorgen of voor uw bedrijf. Bij 2control Accountants en Adviseurs kunt u terecht. Onze medewerkers blijven constant op de hoogte van veranderingen en nieuwe wetten en regelgeving.

VENNOOTSCHAPSBELASTING

2control Accountants en Adviseurs kan de aangifte vennootschapsbelasting voor u verzorgen. Wanneer u een rechtspersoon heeft moet u namelijk een aangifte voor de vennootschapsbelasting doen. We kunnen u ook adviseren en aangeven wanneer het vanuit fiscaal perspectief voor u het voordeligst is om uw onderneming om te zetten in een rechtspersoon.

OMZETBELASTING

We kunnen voor u de aangifte omzetbelasting verzorgen. Dit kan als onderdeel van de verwerking van uw administratie die u aan ons heeft uitbesteed en ook ter controle wanneer u zelf uw administratie voert en gedurende het jaar zelf uw BTW aangeeft bij de belastingdienst. In een eventuele suppletie aangifte worden dan aanpassingen als die er zijn ingediend bij de belastingdienst. Zo weet u dat er altijd iemand is die meekijkt, zodat de aangifte op de juiste manier wordt ingediend.

ERFBELASTING

Op het moment dat in uw familie iemand komt te overlijden komt er een hoop op u af. Onderdeel van het regelen van de financiën is de aangifte erfbelasting. Dit is iets wat door veel mensen wordt onderschat en door verkeerde aangiften wordt regelmatig veel belasting betaald. Wij kunnen voor u deze aangifte verzorgen zodat u er van op aan kunt dat u fiscaal zo voordelig mogelijk een erfenis kunt accepteren.

SCHENKBELASTING

Wanneer u een schenking doet moet daarover in sommige gevallen belasting worden betaald. Er zijn mogelijkheden om belastingvrij bedragen te schenken. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs.

MEER WETEN?

Voor meer informatie op het gebied van belastingen kunt u contact met ons opnemen.

Telefoonnummer: 0593-37 10 30
E-mail: info@2controlaccountants.nl

Henk Hutten

Accountant & Adviseur


hhutten@2controlaccountants.nl

T: 0593-37 10 30