KENNIS EN ERVARING

BEDRIJF STARTEN / ZZP’ER WORDEN

Wilt u ondernemer worden, als ZZPer aan de slag of een eigen onderneming beginnen? Dan bent u bij 2control accountants en adviseurs aan het goede adres.
De mensen van 2control zijn ervaren en veel van onze klanten die als startende ondernemer bij ons hun administratie onder hebben gebracht zijn uitgegroeid tot goed lopende bedrijven.

WAAROM ALS STARTENDE ONDERNEMER UW ADMINISTRATIE UITBESTEDEN AAN 2CONTROL ACCOUNTANTS EN ADVISEURS?

150.000 mensen startten in 2013 net een bedrijf. 50% van de startende ondernemers stopt voordat zij met hun bedrijf 5 jaar bestaan. Veelal zijn startende ondernemers onvoldoende voorbereid en hebben zij geen goed plan, of ze houden zich gewoonweg niet aan de planning. Het niet op orde hebben van de administratie staat al jaren hoog in de top 10 van oorzaken waardoor het mis gaat. Veel startende ondernemers hebben niet eens door dat ze naar de rand van de afgrond bewegen. Het is moeilijk om de juiste beslissingen te maken wanneer u niet weet hoe u er financieel voor staat. Starters die hun administratie uitbesteden voor een te laag tarief of het zelf proberen te doen om kosten te besparen komen vaak in de problemen of lopen voordelen mis. De administratie krijgt dan niet de aandacht die nodig is, met name op het moment dat een ondernemer weinig financiële buffers heeft is het natuurlijk extra belangrijk om alle mogelijke voordelen te benutten en kosten te besparen.

BEDRIJF STARTEN MET 2CONTROL ACCOUNTANTS EN ADVISEURS

Met de begeleiding van 2control accountants en adviseurs bent u vanaf het begin uitgerust om met succes uw onderneming op te zetten. U staat er niet helemaal alleen voor. U hoeft zich over uw administratie geen zorgen te maken zodat u zich volledig op het opbouwen van uw omzet kunt richten. Wij zorgen voor een tijdige verwerking en houden er oog op dat uw fiscale zaken voor u optimaal worden geregeld. Zo betaalt dus nooit te veel.

MEER DAN ALLEEN ADMINISTRATIE

2control accountants en adviseurs kan meer voor u doen dan alleen het voeren van uw administratie. We kunnen u ook ondersteunen bij het opstellen van uw ondernemingsplan, bijvoorbeeld voor uw financieringsaanvraag.

MEER WETEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Telefoon: 0593-371030
E-mail: info@2controlaccountants.nl

Henk Hutten

Accountant & Adviseur


hhutten@2controlaccountants.nl

T: 0593-37 10 30