KENNIS EN ERVARING

RECHTSVORM KIEZEN EN OMZETTEN

U kunt uw onderneming voeren vanuit verschillende rechtsvormen. Wat is de beste keuze voor u die past bij uw plannen voor waar u heen wilt? Wanneer u voor de keuze staat om de rechtsvorm van uw onderneming te kiezen zet 2control accountants en adviseurs de verschillende voor- en nadelen voor u op een rij, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

RECHTSVORM KIEZEN – FISCALE ASPECTEN

Ook fiscaal wilt u natuurlijk optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden die er voor u zijn. De keuze van een bepaalde rechtsvorm heeft vergaande gevolgen voor de belasting. Zo moet u bijvoorbeeld over de winst die u maakt inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting betalen. Als startende ondernemer is het mogelijk om gebruik te maken van fiscale voordelen vanuit een rechtsvorm zonder rechtspersoon. Wanneer u zich laat adviseren door 2control accountants en adviseurs bent u er van verzekerd dat u voldoende rekening houdt met alle relevante fiscale aspecten die horen bij uw bedrijf en uw situatie.

RECHTSVORM WIJZIGEN

Wilt u weten of de juridische jas voor uw onderneming haar nog goed past? Is de huidige rechtsvorm nog steeds geschikt voor uw situatie? Wilt u de rechtsvorm waarin u uw onderneming voert veranderen? Hoe doet u dat dan en wat is daarvoor het beste moment?
Maak nu een afspraak met één van onze specialisten om een passende structuur te creëren.

NEEM NU CONTACT OP

Voor meer informatie over rechtsvorm kiezen kunt u contact opnemen met Henk Hutten

E-mail: info@2controlaccountants.nl
Telefoon: +31 (0) 593-371030

Henk Hutten

Accountant & Adviseur


hhutten@2controlaccountants.nl

T: 0593-37 10 30