KENNIS EN ERVARING

MANAGEMENT RAPPORTAGES

Met de management rapportages van 2control accountants en adviseurs heeft u een krachtig stuk gereedschap in handen waarmee u uw onderneming financieel volledig onder controle heeft. U plaatst de stip op de horizon en onze adviseurs helpen u de juiste weg te kiezen om uw bestemming te bereiken. Zo navigeert u op een slimme manier naar waar u uit wilt komen.

BIJSTUREN

Wanneer u met uw bedrijf een andere weg inslaat of afwijkt van de oorspronkelijk geplande route wordt dit tijdig gesignaleerd. Op die manier kunt u ingrijpen of instemmen met de nieuw te varen koers. U kunt zelf aangeven hoe vaak u een overzicht wilt van de huidige stand van zaken.

“Wanneer u obstakels tegenkomt verandert u de weg naar uw bestemming, u verandert niet uw beslissing om bij uw bestemming te komen” – Zig Ziglar

INZICHT

Met de management rapportages heeft u actueel inzicht in hoe de belangrijkste prestatie indicatoren van uw bedrijf zich ontwikkelen. Daarbij kunt u tevens een vergelijking maken met één of meerdere voorgaande perioden en de voortgang zien ten opzichte van de eerder opgestelde prognose. Zo weet u precies hoe de zaken er voor staan.
Door het analyseren van de financiële gegevens kunt u beslissingen nemen op basis van de werkelijke cijfers. Zo kunt u bijvoorbeeld kosten besparen door slimmer in te kopen of uw voorraad beter afstemmen op de afzet. U kunt hierbij ook denken aan omzetontwikkeling voor de verschillende omzetgroepen die u hanteert of debiteuren, crediteuren en kasstroomoverzichten waarmee u gericht uw liquiditeitspositie kunt verbeteren.
Meer informatie over de mogelijkheden van de management rapportages van 2control Accountants en Adviseurs voor uw onderneming?

NEEM NU CONTACT ONS OP.

E-mail: info@2controlaccountants.nl
Telefoon: +31 (0) 593-371030

Henk Hutten

Accountant & Adviseur


hhutten@2controlaccountants.nl

T: 0593-37 10 30