KENNIS EN ERVARING

FINANCIERING AANVRAGEN

2control heeft al voor miljoenen euro’s aan financieringen voor haar klanten weten te verkrijgen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te financieren, zoals bijvoorbeeld via crowdfunding, investeerders, banken, leverancierskredieten of familieleden. Welke vorm van financiering of welke combinatie is het meest geschikt voor u en past bij uw bedrijf en situatie?

Banken stellen hoge eisen aan de aanvraag van financieringen. Men is erg voorzichtig bij het verstrekken van kredieten of er worden hoge rentepercentages berekend. Een aantal factoren en eisen die banken stellen worden vooraf duidelijk aangegeven. Andere zijn minder duidelijk. Financiering aanvragen lijkt soms erg ondoorzichtig. Wij kunnen dit proces voor u begeleiden.

HOE ZIEN DE FINANCIERS U?

Wat kunt u doen om uw kansen om krediet te verkrijgen te maximaliseren? Onze specialisten kunnen u ondersteunen bij het opstellen van uw kredietaanvraag en om deze goed te onderbouwen, zodat u zichzelf en uw onderneming van de beste kant laat zien en goed presenteert.

WAT IS UW CREDIT RATING?

Een van de factoren die een rol spelen in de beoordeling van financiers is uw credit rating. Dit is een score die aangeeft wat uw betaalgedrag is en wat de financiële risico’s zijn voor partijen die zaken doen met u. Er zijn tal van partijen en verschillende scores. De scores worden gebaseerd op een groot aantal factoren. Door deze factoren goed te beheren kunt u uw score verbeteren. 2control accountants en adviseurs kan u hierover adviseren.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie over aanvragen van uw financiering kunt u contact met ons opnemen via:

E-mail: info@2controlaccountants.nl
Telefoon: +31 (0) 593-371030

Henk Hutten

Accountant & Adviseur


hhutten@2controlaccountants.nl

T: 0593-37 10 30